با این حال، محدودیتها همیشه مرتبط با تجهیزات اصلی نیستند، بلکه مسائل جانبی یا حمل و نقل مواد مانند محدودیتهای پمپاژ و انتقال و محدودیتهای آب یا برق نیز در این رابطه ممکن است مؤثر باشند.
بهدلیل وجود چالشهای فزاینده مانند تأمین و هزینة گلولههای آسیا، و انرژی و آب، مدارهای خردایش با استفاده از فناوریهایی مانند HPGRها و آسیاهای همزندار رایجتر میشوند. رویکرد کلی معدن تا کارخانه به فناوریهای مختلف و ترتیبات مدار نیز مرتبط است و نیاز به درک دقیقی از ویژگیها و فرایندهای سنگ معدن دارد. بهرغم اینکه بهینهسازی از معدن تا کارخانه بهطور گستردهتری برای عملیات با آسیاهای نیمهخودشکن به کار گرفته شده (و مزایای آن مستند شده است)، چندین نمونه با مدارهای HPGR نیز وجود دارد. معدن طلای «نیومونت بودینگتون1» (با مدار HPGR) در استرالیا نمونة خوبی از یک برنامة متمرکز معدن تا کارخانه است که میتواند بر کارایی خردایش چندمرحلهای و هزینههای عملیاتی تأثیر داشته باشد (Hart et al. 2011).
خردایش، بیشترین انرژی بخش تولید مواد معدنی را مصرف میکند (بیش از نیمی از کل انرژی مصرفی در کارخانة فراوری) و مصرف انرژی با کاهش اندازة ذرات افزایش مییابد. بنابراین، اندازة ذرات فقط باید بهاندازهای که برای جداسازی مؤثر لازم است، کاهش یابد. رابطه بین اندازة نهایی آسیاکنی و عملکرد جداسازی باید برای یافتن رابطة بهینه بین اندازة آسیاکنی (مصرف توان و انرژی) و بازیابی مشخص شود.
بخشهای کتاب